Brookline Living I / Dining I / Music

OVERVIEW
Set into a mature Boston area neighborhood, this sophisticated 2900SF home offers efficient use of space, expression through form, and myriad of green features.

MULTI-GENERATIONAL LIVING
Designed to accommodate three family generations, paired living spaces on the first and second levels are architecturally expressed on the facade by window systems that wrap the front corners of the house. Included are two kitchens, two living areas, an office for two, and two master suites.

CURB APPEAL
The home includes both modern form and materials, using durable cedar and through-colored fiber cement siding, permeable parking with an electric charging station, and an acrylic overhang to shelter foot traffic from rain.

FEATURE STAIR
An open stair with resin treads and glass rails winds from the basement to the third floor, channeling natural light through all the home’s levels.

LEVEL ONE
The first floor kitchen opens to the living and dining space, offering a grand piano and wall of south facing glass. A master suite and private ‘home office for two’ complete the level.

LEVEL TWO
The second floor includes another open concept living, dining, and kitchen space, with kitchen sink views over the green roof. A full bath, bedroom and reading nook are perfect for the children.

LEVEL THREE
The third floor provides the second master suite, with separate sink and wardrobe area, plus a private roofdeck.

ENERGY
The super insulated home features air-tight construction, continuous exterior insulation, and triple-glazed windows. The walls and basement feature foam-free cavity & exterior insulation. On the rooftop, a solar electric system helps offset energy consumption.

WATER
Cisterns capture stormwater and connect to a drip irrigation system. Inside the home, consumption is limited with high efficiency fixtures and appliances.

TEAM
Architecture & Mechanical Design – ZeroEnergy Design
Contractor – Aedi Construction
Photos – Eric Roth Photography

Diseño de sala de estar con rincón musical abierta, contemporánea, pequeña, sin chimenea y televisor, con paredes blancas y suelo de madera clara —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

webuser_664254566
caden jensen se ha añadido esto a Family/living areas 11 de diciembre de 2020

Wow! This is such a great photo. I really love what is in it and really appreciate the architectural and/or interior design of the room/space/out door area. the details are all really cool, and I think I could make a really funny joke about this. the theme is so cool and I can't wait to visit this photo in the future.

ce110
Cello se ha añadido esto a Some day... 14 de julio de 2020

Feels like a solarium. Great for reading or playing the piano.

Salas de estar con colores similares
Transitional Family Room
Contemporary Family Home
Contemporary Family Room
Mid Century Modern Meyerland
2014 Fall Parade of Homes - The Chorley Cottage
13th Street
Big Canyon
Contemporary Family Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.