Birmingham, MI Mud/Laundry Room Addition

The unique design challenge in this early 20th century Georgian Colonial was the complete disconnect of the kitchen to the rest of the home. In order to enter the kitchen, you were required to walk through a formal space. The homeowners wanted to connect the kitchen and garage through an informal area, which resulted in building an addition off the rear of the garage. This new space integrated a laundry room, mudroom and informal entry into the re-designed kitchen. Additionally, 25” was taken out of the oversized formal dining room and added to the kitchen. This gave the extra room necessary to make significant changes to the layout and traffic pattern in the kitchen.


Beth Singer Photography

Diseño de vestíbulo posterior clásico, de tamaño medio, con paredes beige, suelo de pizarra y suelo beige —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

ray_minjares
Ray Minjares se ha añadido esto a Kitchen Floor hace 2 horas

Blue beige floor color variation

jeanjamin
jeanjamin se ha añadido esto a Mike House 16 de enero de 2021

Replace laundry with mud room space and pantry/cleaning supply storage

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.