Bay Street

A radical remodel of a modest beach bungalow originally built in 1913 and relocated in 1920 to its current location, blocks from the ocean.

The exterior of the Bay Street Residence remains true to form, preserving its inherent street presence. The interior has been fully renovated to create a streamline connection between each interior space and the rear yard. A 2-story rear addition provides a master suite and deck above while simultaneously creating a unique space below that serves as a terraced indoor dining and living area open to the outdoors.

Photographer: Taiyo Watanabe

Diseño de sala de estar abierta, nórdica, de tamaño medio, sin chimenea y televisor, con paredes blancas y suelo de madera clara —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

carrolltheresa
Theresa se ha añadido esto a bring in light & air 7 de julio de 2021

Could add skylights in east living room

joulanda_ayad
Joulanda Ayad se ha añadido esto a Bungalows 29 de junio de 2021

Puits de lumière + salle traversante

silke_stimmann
Silke Stimmann se ha añadido esto a Hausbau 3 de agosto de 2020

Viel Licht, hohe Decken mit Dachfenster und interessante Treppe

trishastwin
trishastwin se ha añadido esto a Open Concept 27 de octubre de 2018

Love the light floors and skylights

arivis05
arivis05 se ha añadido esto a arivis05's Ideas 31 de diciembre de 2016

The light colour floor board and the natural light

Salas de estar con colores similares
施工例(flanc+)
custom furniture
Living
Apartment Bendinat
Victorian Farmhouse Addition
Valley Vista
Country Club Project Remodel
Yellow Book
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.