Apartments in San Sebastien

In Ensanche de Cortazar, San Sebastian, this apartment makes part of a historical building constructed around 1920. It is situated on the first floor of the building with the main turned to the North, while the backside overlooks the English garden. The architecture studio Ubarrechena Arquitectos managed to make a new design of the apartment by means of integral reconstruction in a modern and flexible way, solving the lack of light which was making an impact on the initial construction of the floor. In order to give more light there were used some glass solutions and a series of big sliding doors of big dimensions installed with MEKKIT3D system by Krona Koblenz. For the other rooms EGO system for rebate doors by Krona Koblenz was used in order to make doors perfectly flush to the walls without any jambs or frames and in all height from floor to ceiling. to the ceiling. It is a solution that creates a totally new minimalist look to the apartment.
Finally, a multifunctional furniture piece was designed to divides the apartment into different depth levels. It can be used as a sideboard, bookcase or wardrobe. Both for +this furniture and doors and the separating walls and the floor light colours were used in order to highlight the light reflection , the dividing walls and floors, have been used light shades to aument the light reflection and to increase the light in the environment.

A Ensanche de Cortázar, a San Sebastián, si trova questa abitazione che è parte di un edificio storico la cui costruzione fu conclusa intorno al 1920. Si trova al primo piano di un edificio la cui facciata principale è rivolta a nord mentre quella posteriore si affaccia su un cortile inglese. Con una ristrutturazione integrale, lo studio di architettura Ubarrechena Arquitectos è riuscito a ridisegnare una casa in chiave moderna e flessibile, risolvendo la mancanza di luminosità che gravava sulla configurazione iniziale del piano.
Per risolvere questo bisogno di illuminazione, sono state usate soluzioni in vetro e una serie di porte scorrevoli di grandi dimensioni che si muovono utilizzando il sistema MEKKIT3D di Krona Koblenz.
Per il resto delle stanze, è stato utilizzato il sistema EGO battente di Krona Koblenz, che consente di realizzare porte perfettamente a filo con il muro senza bisogno di stipiti e coprifili e di essere realizzate anche a tutta altezza, dal pavimento al soffitto. Una soluzione che dona un aspetto minimalista e totalmente nuovo all’abitazione.
Infine, è stato progettato un mobile multifunzionale che articola la casa con diversi livelli di profondità.
Può servire come dispensa, libreria o armadio. Sia per realizzare questo mobile che per le porte, le pareti divisorie e i pavimenti sono state utilizzate tinte chiare per aumentare il riflesso della luce e accrescere così la luminosità dell’ambiente.

Imagen de sala de estar abierta, actual, con paredes blancas, suelo de cemento y suelo gris —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
VIVIENDA URBANA ÁTICO DÚPLEX BARCELONA
Reforma e interiorismo
Reforma de un piso en el Raval de Barcelona
Pasaje Valvanera
UNA CASA ENTRE ÁRBOLES | DECOR 16
Casa CHEFG
Glenshaw Mansions, West Hampsted, London
Salas de estar con colores similares
VILLERS
Family Room
Beach Style Family Room
Vivienda U
Corona Heights Residence
Architectural Designs Sport Court House Plan 73358HS
Cozy Spaces! ~ AlliKristé Custom Cabinetry and Kitchen Design
Bachelor's Tribeca Manhattan Residence
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.