Albert Park Extension

Courtyard view showing a south west facing, travertine paved courtyard raised to match the interior floor level for flexibility of use of interior and exterior space, frameless glass operable facade and chameleon shed. To the right of the shot is a new study extension and to the left the new work comprises new kitchen, living and dining spaces, naturally lit by the extensive use of glass to the walls and roof.

Photo: Matthew Mallet

Imagen de fachada actual, de una planta, con revestimiento de vidrio —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

xtreme_r32
xtreme_r32 se ha añadido esto a Rose street 20 de octubre de 2017

Screening in white in front of wir window

kelly_curiel
Kelly Curiel se ha añadido esto a Kitchen remodeling 2017 21 de febrero de 2017

Stephanie this is an interesting concept if we want to continue the window behind the sink all the way and then the frame and sliding glass door go in front of it

Fachadas con colores similares
Dogwood on Smokerise Mtn
Wickenburg Contemporary
Modern Exterior
Stackyard
Mediterranean 461
~ う つ ろ ~
Holiday Home by the Harbour
Modern Exterior
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.