Abbeville Road

Our clients wanted a new, spacious kitchen in their late Victorian property and asked us to design a ground floor side return extension. In addition to the kitchen extension, the clients asked us to draw up plans for a loft conversion which would include a new master bedroom with an en suite.

Although the loft conversion was allowed under permitted development laws, full planning consent was needed for the kitchen extension. Lambeth is a notoriously tricky borough in which to secure planning consent, but with 20 years of experience working in the borough we secured planning approval for a side return extension.

The extension incorporates a strip of frameless glass which runs from floor to ceiling at a right angle to the side of the house, ensuring maximum light penetration at all times of day. Bi-fold folding doors open onto a large terrace from the dining area.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

james_dc
James DC se ha añadido esto a Hallway 21 de septiembre de 2018

Unusual art, carpet, dado rail(?)

Escaleras con colores similares
"Gramont" Stanmore London
Coastal Cottage
Private House
Beautiful modern house
Two Panel Walnut
A House at Hod-Hasharon
Hampton House
Haus P
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.