664 House, Fougeron Architecture

The remodel of this Potrero residence completely reorganized interior space to make the home’s four levels flow together, opening the ground floor front to back, adding a rear staircase and connecting the four floors of living space with the garden. The ground floor now has a generous entry and a guest room/den. The second floor is an open plan with the kitchen and living room looking down into the den. A faceted custom-built glass wall on the West maximizes views of the garden and downtown. Divided into three verticals panels of glass that push in and out, this dynamic façade is a prism to the outside world. The top floor was designed by Schwartz and Architecture and completed in 2005. Image by Joe Fletcher.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Salones con colores similares
Flip House
Flip House
Fall House
palm beach house
Tampines Green Forest
Sandpiper
2011 HHL Living Room
Hamilton House
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.