gerardo5

FULL REFURBISHMENT OF A SINGLE STORY HOUSE IN VALLPINEDA, SITGES

gerardo5
hace 11 días

Our team planned a complete renovation of the interior design, bringing the property up to the XXI Century.The central idea of the new design starts by opening the front views of the house to the garden, in order to flood the interior with natural light and, at the same time, to put the focus on the sea views. The living room gets leveled with the rest of the house, articulating itself around the new gas fireplace. An astonishing kitchen island with breakfast area is introduced near the new dinning room, complete with kitchen drawers with oak fronts to hide all the facilities. The different spaces can be separated by a series of sliding doors in solid wood that creates different effects when opened and closed.


Comentario

    España
    Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

    Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.