rardostudio

Family House in La Plana, Sitges - Barcelona

RARDO - Architects
hace 3 meses

Rardo-Architects has been commissioned to create a contemporary design villa that, at the request of the client, had the maximum occupancy allowed by the planning requirements.
The new volume is configured using a series of mid-levels that gently emerge from the ground as a solid, opaque ensemble that becomes more transparent as it rises above ground level. These bodies are oriented creating panoramic views of the sea and the neighborhood, with large concrete overhangs that offer shelter and protect the interior from excess sunlight, allowing lighting but not heat to enter.
The residential areas of the house are distributed over two floors, with access from the outside located on the lower level, along with most of the rooms for daytime use. These rooms have access to the outdoor terraces, with a pool in the roof, elevated on the ground to equal the upper bound of all the elements. #rardoarchitects #sitges #barcelona


NUEVA VIVIENDA UNIFAMILIAR EN LA PLANA, SITGES · Más información


NUEVA VIVIENDA UNIFAMILIAR EN LA PLANA, SITGES · Más información


NUEVA VIVIENDA UNIFAMILIAR EN LA PLANA, SITGES · Más información


España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.